Zelené práce ve vinici
-
1 lektor
révolog
-
Kategorie
Pro profesionály i milovníky vína
-
Cena
890,-
Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici?
Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod.
Hledáš-li poklad na vinici, celou ji překopej, naroste ti na větvi.
- lidové moudro
Základní informace
Jednodenní kurz pro nadšence i odbornou vinařskou veřejnost. Součástí přednášky bude plno praktických rad a informací včetně srovnání použitelných metod.
Nadstavbový management listové stěny
- volba vedení a kompozice listové stěny
- násadu hroznů lze redukovat skoro v každé fenofázi
- čemu se vyhnout a co nepodcenit při manipulaci s násadou
Položte si s námi otázky:
- Jak má vypadat vysoce kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
- Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
- Je odlistění zóny hroznů v našich podmínkách zapotřebí?
- Redukce násady - půlení, stříhání anebo snad setřásání?
- Kdy a proč redukovat sklizeň?
- Jak může redukce násady ovlivnit následující řez révy?
Cena zahrnuje
- Teoretické vyučování
- Coffee break (káva, čaj, nealko)
Termíny
Termíny 2024
- 28. 05. 2024 12:30 – 16:00 hod.
Základní informace
- Délka kurzu: 3,5 hodiny
- Kapacita: Max. 26 osob
- Vyučovací dny: úterý 12:30 – 16:00
- Vyučovací doba: dle programu
- Počet lektorů: 1