Zelené práce ve vinici
- 
                  
                  1 lektor
révolog
 - 
                  
                  Kategorie
Pro profesionály i milovníky vína
 - 
                  
                  Cena
890,-
 
Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici? 
Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod.
Hledáš-li poklad na vinici, celou ji překopej, naroste ti na větvi.
- lidové moudro
              
              
Základní informace
Jednodenní kurz pro nadšence i odbornou vinařskou veřejnost. Součástí přednášky bude plno praktických rad a informací včetně srovnání použitelných metod.
Nadstavbový management listové stěny
- volba vedení a kompozice listové stěny
 - násadu hroznů lze redukovat skoro v každé fenofázi
 - čemu se vyhnout a co nepodcenit při manipulaci s násadou
 
Položte si s námi otázky:
- Jak má vypadat vysoce kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
 - Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
 - Je odlistění zóny hroznů v našich podmínkách zapotřebí?
 - Redukce násady - půlení, stříhání anebo snad setřásání?
 - Kdy a proč redukovat sklizeň?
 - Jak může redukce násady ovlivnit následující řez révy?
 
Cena zahrnuje
- Teoretické vyučování
 - Coffee break (káva, čaj, nealko)
 
Termíny
Termíny 2024
- 28. 05. 2024 12:30 – 16:00 hod.
 
Základní informace
- Délka kurzu: 3,5 hodiny
 - Kapacita: Max. 26 osob
 - Vyučovací dny: úterý 12:30 – 16:00
 - Vyučovací doba: dle programu
 - Počet lektorů: 1
 
Lektoři
                      