Vypnout

Zelené práce ve vinici

Zelené práce ve vinici

  • 1 lektor
    révolog
  • Kategorie
    Pro profesionály i milovníky vína
  • Cena
    890,-

Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici?
Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod.

Hledáš-li poklad na vinici, celou ji překopej, naroste ti na větvi.
- lidové moudro


Základní informace

Jednodenní kurz pro nadšence i odbornou vinařskou veřejnost. Součástí přednášky bude plno praktických rad a informací včetně srovnání použitelných metod.

Nadstavbový management listové stěny

  • volba vedení a kompozice listové stěny
  • násadu hroznů lze redukovat skoro v každé fenofázi
  • čemu se vyhnout a co nepodcenit při manipulaci s násadou

Položte si s námi otázky:

  • Jak má vypadat vysoce kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
  • Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
  • Je odlistění zóny hroznů v našich podmínkách zapotřebí?
  • Redukce násady - půlení, stříhání anebo snad setřásání?
  • Kdy a proč redukovat sklizeň?
  • Jak může redukce násady ovlivnit následující řez révy?

Cena zahrnuje

  • Teoretické vyučování
  • Coffee break (káva, čaj, nealko)

Termíny

Termíny 2024

  • 28. 05. 2024 12:30 – 16:00 hod.

Základní informace

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Kapacita: Max. 26 osob
  • Vyučovací dny: úterý 12:30 – 16:00
  • Vyučovací doba: dle programu
  • Počet lektorů: 1

Lektoři

Ing. Richard Danko
Nezávislý révolog

Hodinová dotace

Celkem hodin:3,5 (vyučovací hodina = 60 minut)

Teorie v učebně3,5 hodiny

Od absolventů