Vypnout

Speciální technologie

Speciální technologie

  • 2 špičkoví
    lektoři
  • Kategorie
    Pro širokou veřejnost
  • Cena
    4.800,-

Další volné pokračování vzdělávacího cyklu "Vinařská akademie" pod názvem VINAŘSKÁ AKADEMIE - SPECIÁLNÍ TECHNOLOGIE, INOVACE a VIZE

Speciální technologie, inovace a vize je volně navazující kurz, který se věnuje netradiční technologiím výroby vína - a to ať už těm nejstarším, či naopak moderním.

Kurz je zaměřený na speciální technologie, inovace a vize doplněný o degustace vín např. tokajské víno, portské, retsina, sherry, madeira, apod.

Představíme Vám nejznámější typy portského vína, Sherry, Madeiry, francouzských sladkých vín a sladkých přírodních vín a mnoha dalších.

Víte, co je to solera a jak souvisí s výrobou sherry? V čem je tak proslulé portské víno? Pojďte s námi odhalit více z tajů těchto vín.

Základní informace

Kurz je zaměřený na speciální technologie, inovace a vize doplněný o degustace vín např. tokajské víno, portské, retsina, sherry, madeira, apod.

Cena zahrnuje

  • Teoretické vyučování a degustace
  • Skripta, psací potřeby
  • Coffee break (káva, čaj, nealko)

Termíny 2024

  • 20. – 21.09.2024

Základní informace

  • Délka kurzu: 12 hodin
  • Počet vzorků: až 25
  • Kapacita: Max. 26 osob
  • Vyučovací dny: pátek 15:00 - sobota 17:30
  • Vyučovací doba: dle programu
  • Počet lektorů: 2

Lektoři

Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
Ing. Petr Ptáček

Hodinová dotace

Celkem hodin:12

(vyučovací hodina = 60 minut)

Od absolventů