Vypnout

Technologie šumivých vín

Technologie šumivých vín

  • 1 špičkový
    lektor
  • Kategorie
    Pro profesionály i milovníky vína
  • Cena
    1.875,-

Chystáte se ve Vašem vinařství vyrábět sekty a nebo už je vyrábíte a potřebovali byste pár rad?

Šumivá vína je kategorie vín, která celosvětově nabírá na oblíbenosti


TECHNOLOGIE VÝROBY ŠUMIVÝCH VÍN V PRAXI - včetně praktických poznatků a návodů pro výrobu klasickou technologií kvašením v láhvi. Součástí přednášky je i výroba PET-NAT a degustace 10 šumivých vín.

Základní informace

Kurz je zaměřen na technologii šumivých vín, včetně praktických ukázek a degustace. Kurzem provází uznávaný odborník Ing. Kamil Prokeš, PhD., který je producentem kvalitních šumivých vín a dále trojnásobným mistrem mezinárodní soutěže v sabráži

Cena zahrnuje

  • Teoretické vyučování a degustace
  • Skripta, psací potřeby
  • Coffee break (káva, čaj, nealko)

Termíny

Termíny 2024

  • připravujeme

Základní informace

  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Počet vzorků: 10
  • Kapacita: Max. 26 osob
  • Vyučovací dny: dle termínů
  • Vyučovací doba: 9:00 - 13:00
  • Počet lektorů: 1

Lektoři

Ing. Kamil Prokeš, PhD.
Sommelier, asistent ZF, výrobce sektů

Hodinová dotace

Celkem hodin:4 (vyučovací hodina = 60 minut)

Teorie v učebně3 hodiny
Degustace1 hodina

Od absolventů

  • Ladislav Michalek:
    2017

    Velmi naučné :)