Rok 2019
KURZ
|
TERMÍN
|
Minimalizace síry ve víně
|
21.01.2019
|
Oranžová a biodynamická vína
|
02.02.2019
|
Vinařská akademie III - Vinařství světa
|
22. - 24.02.2019
|
Kurz Sommelier (I. část)
|
11. - 14.03.2019
|
Minimalizace síry ve víně
|
21.03.2019
|
Vinařská akademie I - Kadet
|
29. - 31.03.2019
|
Gruzie - kolébka světového vinařství | 16.03.2019
|
Kurz Sommelier (II. část)
|
08. - 12.04.2019
|
Vinařská akademie II - Vinařství ČR
|
14. - 16.06.2019
|
Vinařská akademie I - Kadet
|
02. - 04.08.2019
|
Kurz Sommelier (I. část)
|
21. - 24.10.2019
|
Vinařská akademie I - Kadet
|
01. - 03.11.2019
|
Kurz Sommelier (II. část) | 18. - 22.11.2019
|
Nově vypsané kurzy pro rok 2019:
Technologie výroby šumivých vín, 14.08.2019
Management kyslíku ve vinařství, 28.08.2019
Minimalizace síry ve víně,
03.09.2019
Oranžová vína,
23.11.2019